Cumparaturi la distanta de un click

1.COMANDA ONLINE

Indiferent ca ati ales produsul cu ajutorul campului „Cauta”, sau ati navigat prin meniul ce cuprinde categoriile si subcategoriile de produse, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul „Adauga in cos” din dreptul produsului. Produsul va fi directionat automat in cosul de cumparaturi, aflat in partea din dreapta sus a paginii. Acolo puteti modifica cantitatea, sa renuntati  sau sa mai adaugati unul sau mai multe produse.

De indata ce toate produsele dorite se afla in cos, apasati butonul „Comanda”.

Imediat dupa aceea ati ajuns la formularul de comanda. In cazul in care sunteti deja clientul nostru va rugam sa va logati cu userul si parola pentru acest site. Daca sunteti client nou, va rugam sa completati campurile cu datele dumneavoastra. Aici va trebui sa introduceti, adresa de facturare, adresa de livrare (daca este diferita de cea de facturare), va trebui sa selectati metoda de transport si cea de plata, sa bifati casuta cu termeni si conditii si sa apasati butonul de finalizare comanda.

 

2.COMANDA TELEFONICA

Momentan, din cauza volumului foarte mare de comenzi nu putem prelua comenzi telefonice. Dar nu ezitati sa ne contactati telefonic pe 073820303

in cazul in care intampinati probleme la plasarea comenzii online.

 

3.COMANDA PRIN E-MAIL

Puteti plasa o comada folosind adresa contact@ermetico.ro . Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.

IMPORTANT! Va rugam ca la comenzile trimise prin e-mail sa completati urmatoarele informatii: nume, prenume, numar de telefon, cod produs, cantitate, adresa de livrare completa (strada, nr, bl, ap, localitate, judet, cod postal).