jucarii din lemn

ferecat in lumea viselor

Pornit de la obsesia de a face jucariile sa prinda viata si continuat cu momentul in care noi parintii, redevenim copii sub influenta magica a micutilor nostri, s-a nascut conceptul celor ferecati in cufarul fermecat al copilariei vesnice.

Povestea jucariilor care le stimuleaza inteligenta si le certifica fiecare etapa e vietii lor, Ermetico este construit ca fiind un magazin online, unde jucariile au praf de magie.

Preocuparea noastra este de a gasi jucarii inteligente, din materiale ecologice, de extrem de buna calitate, la un cost decent si echilibrat. Cativa din producatorii de marca europeni ne-au convins de asta iar reactiile parintilor sau ale copiilor insasi in fata jucariilor, ne-au validat convingerile.

Noi toti, din echipa Ermetico, suntem obsedati de jucarii si de cum am putea sa le facem sa fie mai frumoase si sa le aduca mai multa bucurie celor mici.

jucarii din lemn

JUCARII CREATIVE

Oferă-i cele mai populare jucării de lemn pentru copii de la Ermetico. Lumea se descoperă cel mai bine prin joacă. Super jucarii din lemn. Comanda online.

JUCARII COMPUSE

Oferă-i cele mai populare jucării compuse pentru copii de la Ermetico. Lumea se descoperă cel mai bine prin joacă. Comanda online.

jucarii din lemn