Site-ul www.ermetico.ro, numit in continuare ERMETICO.RO, este proprietatea SC  Ermetico RDM Trading SRL, inregistrata in Bucuresti, strada Pictor Barbu Iscovescu, nr 12, parter, Ap 1, Sector 1, J40/21053/28.12.2017, CUI 38641819, banca  ING , IBAN RO49 INGB 0000 9999 0756 4962

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu prezentii Termeni si Conditii va rugam sa nu folositi site-ul nostru. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC  Ermetico RDM Trading SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

SC  Ermetico RDM Trading SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ermetico.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC  Ermetico RDM Trading SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web – link – catre ermetico.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC  Ermetico RDM Trading SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

•Dreptul de autor al SC  Ermetico RDM Trading SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului ermetico.ro –Website-ul, inclusive tot continutul acestuia, logo-urile, denumirea, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, cu sau fara legatura cu site-ul si continutul acestuia – sunt proprietatea SC  Ermetico RDM Trading SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC  Ermetico RDM Trading SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului ermetico.ro numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa contact@ermetico.ro. Postarea pe site-ul SC  Ermetico RDM Trading SRL nu constituie o derogare de orice drept asupra sau in legatura cu site-ul. In afara celor acordate in mod expres prin prezentul document, nu dobanditi nici un drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu site-ul. Orice utilizare, reproducere, modificare, distribuire, transmitere, republicare, afisare a continutului site-ului fara obtinerea acordului prealabil scris al SC  Ermetico RDM Trading SRL este interzisa.

•Produsele si serviciile oferite de SC  Ermetico RDM Trading SRL pe site-ul ermetico.ro, politica de preturi

SC  Ermetico RDM Trading SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul ermetico.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC  Ermetico RDM Trading SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC  Ermetico RDM Trading SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC  Ermetico RDM Trading SRL. SC  Ermetico RDM Trading SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Continutul ermetico.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi. Din acest motiv, SC  Ermetico RDM Trading SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul ermetico.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. SC  Ermetico RDM Trading SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul ermetico.ro conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC  Ermetico RDM Trading isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre SC  Ermetico RDM Trading SRL la adresa de e-mail contact@ermetico.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC  Ermetico RDM Trading SRL.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. SC  Ermetico RDM Trading SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti si tara pentru comenzile de minim 250 RON (cu TVA).

Pentru comenzile mai mici de 250 RON (cu TVA) in Bucuresti si in tara, se aplica o taxa de livrare afisata in momentul efectuarii comenzii.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 40 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul.

Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

SC  Ermetico RDM Trading SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC  Ermetico RDM Trading SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC  Ermetico RDM Trading SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC  Ermetico RDM Trading SRL de la acest client.

6. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. SC  Ermetico RDM Trading SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC  Ermetico RDM Trading SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC  Ermetico RDM Trading SRL de la acest client. In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului.

Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: „Consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale”.

7. Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand: – de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material) sau – de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare) sau – de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat) sau – de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti) sau – de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata) Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii SC  Ermetico RDM Trading SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Va rugam ca in momentul expedierii, coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura 
2. Certificatul de garantie al produsului in original (cel oferit de producator, nu de vanzator)

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul ermetico.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul ermetico.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC  Ermetico RDM Trading SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. SC  Ermetico RDM Trading SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC  Ermetico RDM Trading SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul ermetico.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SC  Ermetico RDM Trading SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC  Ermetico RDM Trading SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ermetico.ro. SC  Ermetico RDM Trading SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ermetico.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. SC  Ermetico RDM Trading SRL este exonerat de orice raspundere ce decurge din sau in legatura cu accesul sau utilizarea site-ului, aplicandu-se dar nelimitandu-se la: pierderi cauzate de indisponibilitatea site-ului sau a unor defectiuni tehnice ale acestuia; pierderi cauzate de virusi sau alte material daunatoare tehnologic; pierderea de venituri sau profituri; pierderi rezultate din imprejurari independente de vointa SC  Ermetico RDM Trading SRL precum si pentru orice ale pierderi care nu sunt previzibile in mod rezonabil.

11. Politica de confidentialitate

Datele pe care le furnizezi la plasarea unei comenzi pe site-ul www.ermetico.ro sunt folosite exclusiv pentru a te putea identifica si pentru a-ti putea livra produsele comandate cat mai repede si in conditii de siguranta.

Toate informatiile completate in formularele pentru plasarea unei comenzi (nume, adresa, adresa de e-mail, telefon), precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite niciodata unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

Datele dumneavoastra sunt salvate intr-o baza de date, strict securizata.

Site-ul www.ermetico.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime. Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului www.ermetico.ro (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. Ermetico nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP. Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului www.ermetico.ro. In aceasta situatie, ermetico.ro nu poate garanta functionalitatea completa a site-ului ermetico.ro. Site-ul www.ermetico.ro utilizeaza remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online. Domeniul web www.ermetico.ro foloseste optiunea de publicitate Remarketing oferita de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colecteaza cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastra, exprimate prin tipurile de pagini accesate in trecut pe www.ermetico.ro. Distribuitorii terta parte, inclusiv Google, afiseaza anunturile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. www.ermetico.ro precum si distribuitorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) si modulele cookie terta parte (cum ar fi modulul DoubleClick) in combinatie pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi in functie de vizitele anterioare efectuate pe site. Ermetico Trading RDM certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): dreptul de a cere Ermetico Trading RDM sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit; dreptul de a cere Ermetico Trading RDM sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere Ermetico Trading RDM sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; dreptul de a cere Ermetico Trading RDM sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@ermetico.ro sau prin posta, la adresa: SC Ermetico Trading RDM, la adresa str. Doamna Ghica nr 151, sector 2, Bucuresti.

SC  Ermetico RDM Trading SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SC  Ermetico RDM Trading SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

SC  Ermetico RDM Trading SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ermetico.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor ermetico.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC  Ermetico RDM Trading SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul ermetico.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului ermetico.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

12. Coduri de conduita

Ermetico.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

13. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ermetico.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea, putand fi contactata la adresa contact@ermetico.ro. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ermetico.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de  SC  Ermetico RDM Trading SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC  Ermetico RDM Trading SRL de la acest client. 

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului nostru si Termenilor si conditiilor prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si conditiile in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si conditiile in versiunea publicata pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs.